Vánoční svíčky a oleje navodí tu pravou sváteční atmosféru

Před námi je třetí adventní neděle, což znamená, že vánoční přípravy jsou v plném proudu. Pečeme cukroví, vybíráme a balíme dárky, děláme vánoční úklid – zkrátka jsme stále ve shonu. Proto je nejvyšší čas navodit si doma poklidnou vánoční atmosféru. Stačí k tomu celkem málo. Vyberte si u nás vánoční vůni a provoňte s ní svůj domov. Tady jsou naše tipy!

Esenciální oleje s vůní vánočních svátků

Mezi nejoblíbenější sváteční olej, který evokuje klid a teplo domova, patří směs 100% esenciálního oleje s vůní perníčku. Pro povzbuzení či při únavě, která se při svátečním shonu může dostavit, doporučujeme skořicový esenciální olej. Vůně je kořeněná, sladká, velmi intenzivní a hřejivá. Tradiční vůni je esenciální olej Vánoční hvězda. Tato nádherná vůně vytvoří pohodovou vánoční atmosféru a zahalí váš domov do teplé vůně skořice a hřebíčku s lehce se prolínajícím jemným pomerančovým tónem.

Oleje jsou vhodné do aromalampy nebo můžete dát pár kapek do nádobky s vodou a zavěsit na radiátor, případně olejem pokapejte vlhký hadřík a ten pak položte na topení.

lampa-a-oleje

Aromalampa jako součást svátečního stolu

Keramická aromalampa je krásnou dekorací, ať už ji umístíte na jakýkoliv kus nábytku. Skvěle se hodí na svátečně nazdobený stůl či dokonce jako dekorace jídelního stolu při štědrovečerní večeři. Do aromalampy můžete dát kromě esenciálních olejů i přírodní vosky.

clanek-vanoce

Přírodní svíčky jako symbol klidu

Bez čeho se vánoční svátky neobejdou, jsou různé druhy svíček. Jakou svíčku vybrat? Vybírejte nejen podle vůně či vzhledu, ale především se zajímejte o to, jestli je svíčka zdravotně nezávadná a neškodí životnímu prostředí. Vždy dejte přednost přírodním, ideálně veganským svíčkám. Přesně takové najdete i v našem e-shopu.

Zvolit můžete vánoční svíčky v kokosu nebo si vybrat ze široké nabídky nejen svátečních vůní svíček ve skle Tropicandle. Ať už si vyberete cokoliv, věříme, že vám jejich vůně zpříjemní vánoční svátky a přinese do vašeho domova klid, mír, pohodu a lásku.

 

Autor: Linda Tomsa Kalašová