Jaro ve znamení zdravé a štíhlé postavy – díl 1.

S příchodem jara jsme pro vás připravili několik článků, které vám pomohou na cestě za zdravějším a štíhlejším tělem i spokojenějším duchem. Začnete se cítit více aktivní. Budete plní energie a dostaví se i větší pocit štěstí a spokojenosti.

Nastartujte svůj den ranní meditací

Využijte toho, že ráno je mysl nejjasnější, díky čemuž bude mít klidná meditace, krátké cvičení jógy či protažení těla největší účinek. Vstaňte ráno o něco dříve a meditujte – nastartujete svůj den pozitivním myšlením. Během meditace můžete zůstat ležet v posteli nebo se někam pohodlně usaďte. Důležité je, aby vás nic nerušilo. Při meditaci mějte zavřené oči, pravidelně dýchejte a snažte se zapomenout na okolní svět, na šumy a ruchy. Meditace vám pomůže uvědomit si svou podstatu a rozjímat o ní. Souvisí s ní úspěch a realizace vašich snů.

Vyhraďte si 15 minut na cvičení

Nastartovat svůj den můžete také krátkým cvičením jógy, která dokáže povzbudit lépe než pořádná dávka kávy. Pokud si na jógu příliš nepotrpíte, vsaďte na protažení celého těla. Ranní protažení vám zabere jen pár minut a výsledek rozhodně stojí za to!

Náš tip: Snažíte se zhubnout? Přidejte k rannímu protažení sklenici čisté vody se lžící probiotického octa. Jejím pitím sice nezhubnete, ale probiotický ocet má blahodárný vliv na správnou funkci střev. A zdravý střevní mikrobiom je při snaze o štíhlou postavu nezbytný! Připravit si vodu s nefiltrovaným octem můžete i s sebou do termosky TROPIKALIA a popíjet ji během dne.

 

Autor: Linda Tomsa Kalašová