VEGANSKÉ TĚSTOVINY S ČOČKOVOU OMÁČKOU BOLOGNESE

VEGANSKÉ TĚSTOVINY S ČOČKOVOU OMÁČKOU BOLOGNESE

Budete potřebovat:
Rajčatové pyré s kousky rajčat, červenou čočku, těstoviny (my použili japonské soba noodles), česnek, cibule, rybí omáčka (lze nahradit miso pastou, případně solí), čerstvá bazalka, trošičku sójové omáčky, lžička hnědého cukru, lžička octu, koření dle libosti (my použili špetku zázvoru, kardamonu a badyánu).
.
Postup: 
Na pánvičce si osmažíte cibulku s česnekem. Oddělte rajčatový protlak od rajčat a protlak přidejte na pánev společně s dobře propláchnutou červenou čockou. Dochuťte kořením, rybí a sojovou omáčkou. Nechejte vařit, dokud čočka nezměkne, průběžně příévejte vodu a míchejte. Přidejte rajčata, vytvořte hustou omáčku a servírujte s čerstvou bazalkou s těstovinami. Nevegani mohou posypat parmezánem. Dobrou chuť! 💚🥥🌎

Komentáře

Komentář musí být schválen předtím, než bude zobrazen